Pohodna obutev

Kvalitetna pohodna obutev nam daje čvrsto in zanesljivo oporo, dober oprijem in dolgotrajno uporabo. Vse od ideje, razvoja, tehnologije in proizvodnje je italijansko. Eden večjih proizvajalcev tovrstne obutve je Grisport, družbeno odgovorno podjetje, ki temelji na družinskih vrednotah, upoštevanju človekovih pravic, delovnih pogojev, ustreznega plačila zaposlenih, ekolološko osveščeni pri izbiri materialov, proizvodnih procesov in porabi energije.

Ponudimo vam lahko tudi druge modele pohodnih čevljev.  Celotno kolekcijo si lahko ogledate na spletnih straneh proizvajalcev GRISPORT, GARSPORT in FITWELL.

Proizvajalec Fitwell je eden redkih proizvajalcev zahtevne planinske obutve še na obrtniški način, ki je ta del Italije naredil za domovino alpinistične obutve. Politika družinskega podjetja ni samo vrhunska kvaliteta proizvoda, ampak tudi stalno izboljševanje lastnosti in funkcionalnosti ob sledenju potrebam kupcev.

Modeli Fitwell zadovoljijo tako občasnega planinca, vrhunskega alpinista zato so tudi njihovi čevlji za prosti čas vrhunske kvalitete. Vsi čevlji so narejeni v Italiji.

Pohodna obutev Grisport in Garsport je primerna za ljubitelje sprehodov in planinarjenja, za vse, ki so radi na svežem zraku in v kontaktu z naravo za odkrivanje novih skritih kotičkov.

Imate trgovino in želite ponudbo za veleprodajo?

Klikni za povpraševanje

Pokliči na 041 617 685 ali piši nam na info@frankie.si

Več modelov pohodnih in alpinističnih čevljev Grisport in Fitwell

Ponudimo vam lahko tudi druge modele pohodnih in alpinističnih čevljev. Celotno kolekcijo si lahko ogledate na spletnih straneh proizvajalcev GRISPORT in FITWELL.

Več modelov na spletni strani Grisport Več modelov na spletni strani Fitwell

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.